HERBALIFE

 

Det handler om god helse

Uansett om jeg deltar i triatlon eller sitter på kontoret, er jeg alltid ute etter måter å ta innsatsen min til nye nivåer. Det begynner med den perfekte blandingen av vitaminer, mineraler og protein som jeg får fra Herbalife®-produktene.

 

Jeg starter alltid dagen med en sunn Herbalife Formula 1-shake. I løpet av dagen setter jeg min lit til Herbalifes målrettede tilskudd samt våre produkter for hud- og hårpleie for å maksimere indre og ytre ernæring.

Herbalifes arbeid med ernæring har hjulpet både meg og millioner av andre over hele verden med å gjennomføre målet om en sunnere, mer aktiv livsstil, i kombinasjon med våre vitenskapelig baserte produkter og en enestående forretningsmulighet. Herbalife hjelper virkelig til med å endre andres liv.

Etter hvert som produktsortimentet utvides og Herbalife-navnet blir mer anerkjent via sponsoravtaler for en rekke team og idrettsutøvere – blant annet triatlonutøveren Olly Freeman i Storbritannia og fotballaget Strasborug i Frankrike – har situasjonen blitt en helt annen. I dag tar folk uoppfordret kontakt med våre selvstendige distributører fordi de er ute etter ernæring som kan bidra til et sunnere liv. Vi er her for å fortelle deg dette – uansett hvilke mål du har for helsen eller livsstilen – Herbalife kan hjelpe deg med å oppnå ditt aller beste.

 Michael O. Johnson

Styreformann og administrerende direktør.

 

Hvorfor Herbalife

En sunn frisk kropp og god helse avhenger av god ernæring. For de fleste er det bortimot umulig å balansere kosten perfekt ved hjelp av maten man kjøper i butikken. Årsaken til dette er mange, men det har nær sammenheng med måten maten produseres, lagres, fraktes og tilberedes på.

På alle disse områdene har det skjedd enorme forandringer som til sammen bidrar til redusert innhold av mikronæringsstoffer som vitaminer, mineraler og sporstoffer, og samtidig økt innhold av makronæringsstoffer som dårlig fett og karbohydrater.

I de fleste tilfeller får vi i dag for lite mikronæringsstoffer og for mye dårlig fett og karbohydrater. Begge sistnevnte er viktig for vår helse, men i riktig form og mengde.

Herbalife ”intelligent” ernæring gir kroppen et tilskudd av de stoffene den trenger hver eneste dag for å kunne opprettholde en sunn helse. Det anbefales at man velger og spiser matvarer fra en rekke matkilder, spesielt fargerik frukt, grønnsaker, protein, fiber og enkelte typer sunt fett.

Herbalife velger ingredienser til sine vitenskapelige baserte produkter for å gi kroppen spesiell ernæringsstøtte slik at den fungerer best mulig.

Vitamintilskudd har vist seg å være gunstig for immunforsvaret.

Bred ernæring hjelper til med å beskytte kroppen på cellenivå mot skadelige effekter av stress, forurensing og giftstoffer og reduserer risikoen for sykdom.

Når kroppen får optimal næring fungerer den optimalt og kommer i god form.

 

Idrettsernæring for mosjon og elite. 

Herbalife Formula 1 shaken inneholder soya protein i høyeste renhetsgrad. Den gir et optimalt og en korrekt blanding av vitaminer og mineraler, antioksidanter og gir et tilskudd av alle de essensielle aminosyrene som kroppen trenger.

Formula 3 Personalized Protein Poweder er viktig å innta straks etter trening for å sikre rask restitusjon.

Tang Kuei Plus urtetablett gjør at ubehaget med stramme og ømme muskler etter trening og konkurranse blir redusert.

Formula 2 Multivitamin complex gir et godt supplement av vitaminer, mineraler og urter. Dekker 93% av kalsium behovet pr. dag.

Fiber og urtetablett støtter fordøyelse og tarmsystem – skiller ut gift og avfallstoffer

Herbalifeline omega3 fiskeoljekapsel er viktig da dette smører ledd og virker betennelsesdempende.

VegetACE er rik på antioksidanter som bekjemper frie radikaler.

Herbalife er et matkonsept. Jo mer du anvender det, jo bedre resultat.

Hvorfor Herbalife for Idrettsutøvere?

- Gir utholdenhet.

- Er lett-tilgjengelig energi.

- Lett å spise med + 140 i puls.

- Gir rask gjeninnhenting etter trening.

- Forebygger skader ved trening.

Anbefalinger:

Før trening (30 minutter - 1 time):

Formula 1 shake og proteinpulver

Under trening: Original urtete i vann.

Karbodrikk med 2 ts. urtete og 2 strøkne måleskjeer 

Formula 1 shake.

Etter trening (innen 20 minutter):

Formula 1 shake og proteinpulver.

Etter trening (1,5 – 2 timer):

Formula 1 shake og proteinpulver.

Dette tilpasses treningstype og lengde.

Hva er godt å blande shaken med?

Vann, soyamelk, rismelk, havremelk, lettmelk etc.

Juice i alle varianter(unngå nektar) Hvis du ønsker kan du også bruke frukt eller bær.

Frosne bær gir deilige smoothies…

Bruk gjerne vann sammen med ”melken” eller juicen for å tynne ut shaken.

Shakene kan godt være til sammen 4 dl med vannet.