TRENING/IDRETT

Hva spiser du før/under/etter trening
Hvordan oppnå et stabilt blodsukker
Viktigheten av tilstrekkelig vanninntak
Oppskrift under trening og konkurranser 

Løsning for en aktiv livsstil, Herbalife - ditt beste valg.

Uansett hvilket nivå du befinner deg på i livet så har du ett mål, og det er å vinne. Enten mot deg selv eller mot dine konkurrenter. Under din oppkjøring med hard trening mot konkurransene utsettes kroppen din for store påkjenninger. Derfor må du gi kroppen det beste brenselet som det er mulig å oppdrive og som gir maksimal innhenting/restitusjon.

Fasiten er enkel: Kvaliteten på det du spiser avgjør ytelsen i kroppen under press.

Er du trygg på at ditt daglige kosthold gir deg det kroppen din trenger med tanke på din aktivitet og treningsmengde?
Skreddersydd program for det perfekte resultat.

 


Herbalifes® næringsprogram er utviklet med basis i forskning som er utført ved The Center for Human Nutrition ved UCLA. Der har man fastslått at for å få best mulig resultat av et kostholdsprogram må det tilpasses det enkelte individs personlige behov.

Formodentlig er Du interessert i både kosthold og ernæring, samt det å holde kroppen i form!

I denne sammenheng er protein en svært viktig faktor for å oppnå maksimal forbrenning og prestasjonsevne. Protein er også nødvendig for å utvikle raskere, sterkere og mer utholdende muskler, samt rask innehenting. Og det er også viktig for alle våre indre organer - ganske enkelt for å føle seg vel og fungere optimalt.

Denne filosofien gjenspeiles i næringsproduktene fra Herbalife®. Med deres næringsprogram, som kan anvendes i kombinasjon med vanlig mat, kan man enkelt sette sammen et individuelt kostholdsprogram. På denne måten skaper du en bra balanse i ditt næringsinntak for å få det resultatet du etterstreber.

Kunne du tenke deg til å...

- Føle deg piggere og mer energisk?
- Oppnå din idealvekt?
- Øke din utholdenhet?
- Forbedre din prestasjonsevne?
- Ha mindre vondt etter hard trening?
- Restituere deg raskere?
- Se betydelig merkbare resultater av din trening?

Herbalife® er offisiell næringssponsor til Holmenkollstafetten, Lidingöloppet og det finske ishockeylandslaget, Molde fotball klubb.
For at idrettsfolk og såvel mosjonister som eliteutøvere skal få maksimalt utbytte av sin trening og kunne prestere optimalt kreves det at man forsyner kroppen med optimal ernæring. Derfor er det helt naturlig at Holmenkollstafetten, Lidingöloppet, det finske ishockeylandslaget og mange andre har valgt Herbalife som offisiell næringssponsor se www.herbalifesports.com for å se hvilke lag og enkeltpersoner herbalife sponser og hvilke produkter de bruker.